بازدید:26434 بروزرسانی: 18-12-1402
عنوان کتاب: کاربرد امواج فراصوت در صنایع غذایی |
اصولا اعمال امواج فراصوت با شدت كافي و فرکانس پایین، موجب مرگ سلولهاي زندة گياهي، جانوري، ميكروبي و آنزيمهاي فعال آنها ميشود در ضمن، اين روش به دليل استفاده از حرارت پايين، از تضييع مواد مغذي و توليد مواد مضر براي سلامتي جلوگيري ميكند. از طرف دیگر، امواج فراصوت ضعيف يا تشخيصي که شدت بسیار پایین و فرکانس بالایی دارند، اثرات تخریبی نداشته و در صنایع غذایی کاربردهای فرآوانی دارند مانند: تعیین خصوصات مواد غذایی از جمله: تعیین ضخامت ماده، میزان مواد خارجي، درجة حرارت مواد، سرعت جريان مواد، تركيب مادۀ غذایی، تعيين اندازة ذرات، تعيين پايداري پراكنش هاي كلوئيدي، تعيين تغيير فاز، ژلهاي شدن، ويژگي هاي مولكولي، |