علمی-پژوهشی ISI-JCR | 70.
یاشار شاهدی, محسن زندی, ماندانا بی مکر
A computer vision system and machine learning algorithms for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet cherry A computer vision system and machine learning algorithms for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet cherry Heliyon Issue 10 (2024-10-18) PP. 1-25
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 69.
سیده طاهره فاضلی, ماندانا بی مکر
Optimization of Bioactive Compounds Extraction from Platanus Orientalis Leaves using Microwave-Assisted Technique Optimization of Bioactive Compounds Extraction from Platanus Orientalis Leaves using Microwave-Assisted Technique Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 10 (2024-10-05) PP. 209-216
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 68.
زهره دلیری سوسفی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Bioactive Compounds from Veronica Persica using Response Surface Methodology Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Bioactive Compounds from Veronica Persica using Response Surface Methodology Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 3 (2024-07-15) PP. 143-151
|
علمی-پژوهشی Scopus | 67.
حانیه ایزدی, محسن زندی, غلامرضا رفیعی, ماندانا بی مکر
Tomato seed mucilage-whey protein isolate coating enriched with shallot essential oil: Effect on quality changes of the trout fish fillet during cold storage Tomato seed mucilage-whey protein isolate coating enriched with shallot essential oil: Effect on quality changes of the trout fish fillet during cold storage Biocatalysis and Agricultural Biotechnology Issue 58 (2024-06-15) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی Scopus | 66.
محدثه یوسفی, ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو
Effect of Supercritical CO2 and Microwave-assisted Extraction Methods on Bioactive Compounds Extraction from Silybum marianum Seed تاثیر روشهای دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیستفعال از دانه خارمریم Journal of food science and technology Issue 21 (2024-06-10) PP. 30-44
|
علمی-پژوهشی Scopus | 65.
حانیه ایزدی, محسن زندی, غلامرضا رفیعی, ماندانا بی مکر
Effect of tomato seed mucilage coating enriched with shallot essential oil on frozen rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet quality Effect of tomato seed mucilage coating enriched with shallot essential oil on frozen rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet quality Biocatalysis and Agricultural Biotechnology Issue 57 (2024-04-15) PP. 1-11
|
علمی-پژوهشی Scopus | 64.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, مجید امین زارع
Evaluation the effect of Cucurbita pepo seeds bioactive compounds obtained via ultrasound-assisted extraction on oxidative stability of ground mutton meat بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیستفعال دانهی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده Journal of food science and technology Issue 146 (2024-03-20) PP. 68-81
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 63.
علیرضا همتی, علی گنجلو, کامبیز ورمیرا, ماندانا بی مکر
Evaluation of Oxidation Development of Soybean Oil Enriched with Essential Oil from Aerial Parts of Ferulago angulata Boiss during Accelerated Storage ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 4 (2023-10-23) PP. 399-414
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 62.
فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Effect of bio-edible coating based on Lallemantia iberica seed mucilage incorporated with Malva sylvestris leaf bioactive compounds on oxidative stability of turkey meat Effect of bio-edible coating based on Lallemantia iberica seed mucilage incorporated with Malva sylvestris leaf bioactive compounds on oxidative stability of turkey meat J FOOD MEAS CHARACT شماره 1 (1402/07/17) صفحات 1-11
|
علمی-پژوهشی Scopus | 61.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مینا نصیری
Ohmic heating extraction of radish (Raphanus sativus L.) leaf extract: Numerical optimization and kinetic modelling استخراج عصاره فنولی از برگ تربچه (Raphanus sativus L.) به روش حرارتدهی مقاومتی: بهینهسازی عددی و مدلسازی سینتیکی Journal of food science and technology Issue 20)135( (2023-05-10) PP. 141-157
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 60.
پریوش زندی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Optimization of microwave-assisted extraction of bioactive compounds from aerial parts of Catharanthus roseus L. بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 2 (1401/11/19) صفحات 153-169
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 59.
لیدا عبادی قره کوره, علی گنجلو, حامد همیشه کار, ماندانا بی مکر
Fabrication and characterization of costmary essential oil loaded salep-polyvinyl alcohol fast-dissolving electrospun nanofibrous mats Fabrication and characterization of costmary essential oil loaded salep-polyvinyl alcohol fast-dissolving electrospun nanofibrous mats Journal of Food Measurement and Characterization Issue https://doi.org/10.1007/s11694 (2022-12-30) PP. 1-18
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 58.
محمدرضا اعجمی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Continuous fast microwave-assisted extraction of radish leaves polysaccharides: optimization, preliminary characterization, biological, and techno-functional properties Continuous fast microwave-assisted extraction of radish leaves polysaccharides: optimization, preliminary characterization, biological, and techno-functional properties Biomass Conversion and Biorefinery Issue https://doi.org/10.1007/s13399 (2022-11-12) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 57.
رعنا روشنی نشاط, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Effects of Zedo gum edible coating enriched with microwave‑agitated bed extracted bioactive compounds from lemon verbena leaves on oxidative stability of Oncorhynchus mykiss Effects of Zedo gum edible coating enriched with microwave‑agitated bed extracted bioactive compounds from lemon verbena leaves on oxidative stability of Oncorhynchus mykiss Journal of Food Measurement and Characterization Issue 16 (2022-11-03) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 56.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, پریسا نظری
Process optimization for low-fat deep-fried zucchini slices preparation: Effect of Aloe vera gel coating concentration, frying temperature, and frying time Process optimization for low-fat deep-fried zucchini slices preparation: Effect of Aloe vera gel coating concentration, frying temperature, and frying time JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 00 (2022-09-12) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی Scopus | 55.
الا قاسمی کیا, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Optimization of Ultrasound-assisted Extraction of Fenugreek Seed Protein and Evaluation of Its Structural, Functional Properties and Antioxidant Activity بهینهسازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن Journal of food science and technology Issue 126 (2022-08-01) PP. 39-55
|
علمی-پژوهشی Scopus | 54.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Encapsulation of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil with sodium alginate and whey protein: Characterization, controlled release and mathematical modeling درونپوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدلسازی ریاضی Journal of food science and technology Issue 19)125( (2022-07-01) PP. 121-133
|
علمی-پژوهشی Scopus | 53.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر
valuation of Color and Texture Features of Low-calorie Doughnut Containing Maltodextrin using Machine Vision System بررسی خصیصههای رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین Journal of food science and technology Issue 125 (2022-07-01) PP. 11-21
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 52.
سمانه منجم, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Effect of Aloe vera gel edible coating on bioactive compounds of cherry tomato during storage at different temperatures تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا بر ترکیبات زیست فعال گوجه فرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-24) PP. 21-39
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 51.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, ابوالفضل قره باغی
Quality grading of grapes coated with Farsi gum and hemp seed oil emulsion based on surface defects using RGB and binary images درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-23) PP. 51-64
|
علمی-پژوهشی Scopus | 50.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Kinetic modeling and optimization of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil extraction process of using ultrasound assisted hydrodistillation مدلسازی سینتیکی و بهینهسازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت Journal of food science and technology Issue 121(18) (2022-02-20) PP. 93-106
|
علمی-پژوهشی Scopus | 49.
سمانه منجم, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Evaluation and Kinetics Modelling of Some Postharvest Characteristics Changes of Cherry Tomato Coated with Fresh Aloe vera Gel during Storage at Different Temperatures ارزیابی و مدلسازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگیهای پس از برداشت گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل تازه آلوئهورا حین انبارمانی در دماهای مختلف Journal of food science and technology Issue 119 (2021-12-22) PP. 17-33
|
علمی-پژوهشی Scopus | 48.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Ohmic assisted hydrodistillation extraction of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil and artificial neural network modeling of extraction kinetic استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدلسازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی Journal of food science and technology Issue 120-18 (2021-12-08) PP. 173-186
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 47.
الهام انصاریان, مجید امین زارع, حسن حسن زاد آذر, محمدرضا مهراسبی, ماندانا بی مکر
Nanoemulsion-based basil seed gum edible film containing resveratrol and clove essential oil: In vitro antioxidant properties and its effect on oxidative stability and sensory characteristic of camel meat during refrigeration storage Nanoemulsion-based basil seed gum edible film containing resveratrol and clove essential oil: In vitro antioxidant properties and its effect on oxidative stability and sensory characteristic of camel meat during refrigeration storage MEAT SCIENCE Issue 185 (2021-12-07) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی Scopus | 46.
علیرضا همتی, علی گنجلو, کامبیز ورمیرا, ماندانا بی مکر
Influence of Different Drying Methods on Extraction Yield, Chemical Compositions, Total Phenolic and Flavonoid Contents and Antioxidant Activity of Essential Oil from Aerial Parts of Ferulago angulata Boiss.. تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر بازده استخراج، ترکیبات شیمیایی، محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل و فعالیت ضد اکسایشی اسانس اندام هوایی گیاه چویر (Ferulago angulata Boiss) Journal of food science and technology Issue 117 (2021-10-23) PP. 119-132
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 45.
فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Feasibility of Hydroethanolic Solvent System for Bioactive Compounds Recovery from Aerial Parts of Silybum marianum and Kinetics Modeling Feasibility of Hydroethanolic Solvent System for Bioactive Compounds Recovery from Aerial Parts of Silybum marianum and Kinetics Modeling Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 7-3 (2021-09-27) PP. 129-137
|
علمی-پژوهشی Scopus | 44.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم
Visual grading of cherry tomatoes coated with aloe vera gel containing hemp seed oil using principal component analysis, artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system methods درجهبندی بصری گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا حاوی روغن شاهدانه با روشهای تجزیه و تحلیل مولفههای اصلی، شبکه عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی Journal of food science and technology Issue 116 (2021-09-23) PP. 143-157
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 43.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Applying Adaptive Neuro-Fuzzy Inference System and Artificial Neural Network to the Prediction of Quality changes of Hawthorn Fruit (Crataegus pinnatifida) during Various Storage Conditions بهکارگیری سیستم استنتاج عصبی-فازی سازگار و شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی و مدلسازی تغییرات کیفی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی شرایط مختلف انبارمانی ماشین های کشاورزی شماره (2)11 (1400/04/03) صفحات 343-357
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 42.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Feasibility of Application of Microwave Pretreatment to Improve Oil Extraction Efficiency from Cucurbita pepo (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) Seed امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 13-1 (1400/04/01) صفحات 107-118
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 41.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, نرگس نیکومنش, نگار مرادی
Application of neural-fuzzy inference system (ANFIS) and fuzzy logic for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet lemon during storage کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج عصبی-فازی سازگار جهت پیشبینی تغییرات فیریکیوشیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی نگهداری پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (2)17 (2021-06-22) PP. 339-351
|
علمی-پژوهشی Scopus | 40.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر
بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین Journal of food science and technology Issue 113 (2021-04-14) PP. 157-172
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 39.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, نگار مرادی, نرگس نیکومنش
Effect of active coating containing radish leaf extract with or without vacuum packaging on the postharvest changes of sweet lemon during cold storage تاثیر پوشش دهی فعال حاوی عصاره برگ تربچه با و یا بدون بسته بندی تحت خلا بر تغییرات پس از برداشت لیموشیرین حین انبارش سرد JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 45 (2021-03-05) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 38.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, مجید امین زارع
A short time bioactive compounds extraction from Cucurbita pepo seed using continuous ultrasound‐assisted extraction A short time bioactive compounds extraction from Cucurbita pepo seed using continuous ultrasound‐assisted extraction Journal of Food Measurement and Characterization Issue 15 (2021-01-19) PP. 2135-2145
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 37.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Evaluation of physicochemical characterization of hawthorn (Crataegus pinnatifida) during various storage conditions and modeling of changes using kinetic models ارزیابی و مدلسازی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (5)16 (2020-11-21) PP. 507-523
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 36.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم
Ripening Stages Control of Cherry Tomato Coated with Aloe Vera Gel using Artificial Vision System کنترل مراحل رسیدگی گوجهفرنگی گیلاسی پوششدهی شده با ژل آلوئهورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 105-17 (1399/08/01) صفحات 135-149
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین | 35.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Assessment of Quality Changes of Medlar (Mespilus Germanica) During Ripening at Cold Storage بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه تحقیقات مهندسی صنایع غذایی- موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی شماره (68)19 (1399/06/30) صفحات 1-16
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 34.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم
Indirect Estimation of Mass and Shape Ratio Changes of Aloe vera gel Coated Cherry Tomatoes Using Image Processing Technique تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجهفرنگیهای گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا به کمک تکنیک پردازش تصویر فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 4 (1399/06/29) صفحات 551-565
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 33.
رعنا روشنی نشاط, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Effects of Binary Solvent System on Radical Scavenging Activity and Recovery of Verbascoside from Lemon verbena Leaves Effects of Binary Solvent System on Radical Scavenging Activity and Recovery of Verbascoside from Lemon verbena Leaves Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 6-2 (2020-09-10) PP. 69-76
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 32.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 12-2 (1399/04/14) صفحات 145-159
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 31.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Computer Vision System Applied to Classification of Medlar (Mespilus germanica) during ripening stage at cold storage کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقهبندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه فناوری های جدید در صنعت غذا شماره (3)7 (1399/03/31) صفحات 403-415
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 30.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Development of quality grading system based on image processing for hawthorn classification during various storage condition (cold, refrigerator and room) ایجاد سیستم طبقهبندی بر اساس پردازش تصویر جهت جداسازی کیفی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف (سردخانه، یخچال و محیط) پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره (1)30 (1399/02/21) صفحات 195-210
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 29.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Modelling medlar (Mespilus germanica) quality changes during cold storage using kinetics models and artificial neural network مدلسازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدلهای سینتیکی و شبکههای عصبی مصنوعی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 96-16 (1398/11/21) صفحات 103-119
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 28.
خوشقدم(نازنین زهرا) بشارتی قوشه بلاغ, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Effect of solvent type and extraction conditions on extraction yield, total phenolic content and antioxidant activity of extract containing bioactive compounds from aerial part of marigold (Calendula officinalis L.) تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج، محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی گیاه همیشه بهار (.L officinalis Calendula( علوم و صنایع غذایی ایران شماره 92-16 (1398/07/30) صفحات 11-21
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 27.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, عارف نوروزی
Effect of acoustic cavitation phenomenon on bioactive compounds release from Eryngium caucasicum leaves Effect of acoustic cavitation phenomenon on bioactive compounds release from Eryngium caucasicum leaves Journal of Food Measurement and Characterization Issue 13 (2019-08-23) PP. 1839-1851
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 26.
ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو, میتراسادات موسوی
Modified Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Biologically Active Compounds from Feijoa Sellowiana Leaves Modified Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Biologically Active Compounds from Feijoa Sellowiana Leaves International Journal of Food Engineering Issue 17 (2019-08-01) PP. 1-16
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 25.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مسعود قربانی
Study the effect of different drying methods and solvent type on kinetics of phenolic compounds extraction from green pea pod and evaluation of its antiradical activity مطالعه تاثیر روش های مختلف خشک کردن و نوع حلال بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از غلاف نخود فرنگی و بررسی فعالیت ضد رادیکالی آن پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 2 (1398/05/06) صفحات 29-45
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 24.
مه رو مرادیان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Effect of Feijoa Leaf Polysaccharides on the Physicochemical and Sensory Properties of Low Fat Yogurt during Storage تأثیر پلیساکاریدهای برگ فیجوآ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب طی دوره نگهداری علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران شماره 2 (1398/04/22) صفحات 105-115
|
علمی-پژوهشی Scopus | 23.
مجید امین زارع, محمد هاشمی, الهام انصاریان, ماندانا بی مکر, حسن حسن زاد آذر, محمدرضا مهراسبی, شهرزاد دانش آموز, مجتبی رئیسی, بهروز جنت, اسما افشاری
Using Natural Antioxidants in Meat and Meat Products as Preservatives: A Review Using Natural Antioxidants in Meat and Meat Products as Preservatives: A Review Advances in Animal and Veterinary Sciences Issue 7-5 (2019-03-30) PP. 417-426
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 22.
مه رو مرادیان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Extraction optimization, chemical, structural characterization and antioxidant activity of water-soluble polysaccharides from Feijoa leave بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ علوم و صنایع غذایی ایران شماره 85 (1397/12/20) صفحات 219-232
|
| 21.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مسعود قربانی
Evaluation the effect of green pea pod extract on oxidative stability of sunflower oil under accelerated conditions بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده فرآوری و نگهداری مواد غذایی شماره 10 (1397/11/15) صفحات 19-32
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 20.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Evaluation the effect of different solvents on extraction yield and antioxidant activity of Eryngium caucasicum Trautv leaf extract بررسی اثر حلال های مختلف بر راندمان استخراج و فعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ علوم و صنایع غذایی ایران شماره 83 (1397/10/01) صفحات 379-386
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 19.
الا قاسمی کیا, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
A Short Extraction Time of Polysaccharides from Fenugreek (Trigonella foencem graecum) Seed Using Continuous Ultrasound Acoustic Cavitation: Process Optimization, Characterization and Biological Activities A Short Extraction Time of Polysaccharides from Fenugreek (Trigonella foencem graecum) Seed Using Continuous Ultrasound Acoustic Cavitation: Process Optimization, Characterization and Biological Activities Food and Bioprocess Technology Issue 11 (2018-10-28) PP. 2204-2216
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 18.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی
Effect of soaking pretreatment on kinetics of total phenolic compound extraction from Eryngium Caucasicum Trautv leaves using ultrasound waves تأثیر پیش تیمار خیساندن بر سینتیک استخراج ترکیبات زیست فعال فنولی از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) به کمک امواج فراصوت پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 28-3 (1397/07/23) صفحات 169-181
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 17.
مینا سالارنیا, علی گنجلو, زهرا امام جمعه, ماندانا بی مکر
ویژگیهاى فیزیکى، سدکنندگى و ضدمیکروبى فیلم خوراکى بر پایه کازئینات سدیم حاوى روغن شاهدانه ویژگیهاى فیزیکى، سدکنندگى و ضدمیکروبى فیلم خوراکى بر پایه کازئینات سدیم حاوى روغن شاهدانه فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 5 (1397/07/18) صفحات 485-497
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 16.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی , مریم جلیلی صفریان, مسعود قربانی
Moisture-dependent physical properties of green peas (Pisum sativum L.) خصوصیات فیزیکی وابسته به رطوبت نخود فرنگی International Food Research Journal Issue 25 (2018-07-11) PP. 1246-1252
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 15.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی
Assessment of pea pod polysaccharides effect on stability and flow behavior of oil-in-water emulsion ارزیابی اثر پلی ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب علوم و صنایع غذایی ایران شماره 74 (1397/01/15) صفحات 251-261
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 14.
الهام لطفی, علی گنجلو, میرخلیل پیروزی فرد, ماندانا بی مکر
Evaluation of chemical characteristics, functional properties and anti-radical activity of water-soluble polysaccharides from green pea pod بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگیهای عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلیساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 72 (1396/11/17) صفحات 79-89
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 13.
یاسمن پودی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی
Intensification of bioactive compounds extraction from Feijoa (Feijoa sellowiana Berg.) leaves using ultrasonic waves شدت بخشی استخراج ترکیبات زیست فعال از برگ های فیجوا (Feijoa sellowiana Berg.) با استفاده از امواج فراصوت FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING Issue 108 (2018-01-04) PP. 37-50
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 12.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی , الهام انصاریان
Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from Malva sylvestris leaves and its comparison with agitated bed extraction technique استخراج ترکیبات زیست فعال به کمک امواج فراصوت از برگ های پنیرک و مقایسه آن با تکنیک استخراج بستر متلاطم FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY Issue 26 (2017-12-24) PP. 1481-1490
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 11.
یاسمن پودی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی
Optimization and comparative evaluation of ultrasound-assisted extraction of bioactive phenolic compounds from feijoa (Feijoa sellowiana) leaves بهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 5-17 (1396/09/11) صفحات 49-64
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 10.
میتراسادات موسوی, ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bioactive Compounds from Feijoa (Feijoa sellowiana) Leaves استخراج ترکیبات زیست فعال از برگ های فیجوآ به روش دی اکسید کربن فوق بحرانی Nutrition and food Sciences research Issue 5 (2017-07-02) PP. 15-23
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 9.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی , الهام انصاریان
Optimization of valuable bioactive compounds extraction from Mulberry leaves using agitated solvent extraction method بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به روش حلال متلاطم علوم و صنایع غذایی ایران شماره 65 (1396/04/01) صفحات 343-353
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 8.
مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Evaluation the effect of different solvents on total phenolic content and antioxidant activity of pea (Pisum sativum L.) pod extract بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 64 (1396/03/14) صفحات 83-92
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 7.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی
مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 15 (1396/03/07) صفحات 25-37
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 6.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی
Effect of ultrasound on extraction of polysaccharides from green pea pod تاثیر فراصوت بر استخراج پلی ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی علوم و صنایع غذایی ایران شماره 63 (1396/02/01) صفحات 199-208
|
| 5.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی
Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods Foods Issue 5 (2016-11-28) PP. 1-15
|
علمی-پژوهشی نمایه تخصصی بینالمللی | 4.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bioactive Compounds استخراج ترکیبات زیست فعال به روش دی اکسید کربن فوق بحرانی Food & Nutrition Journal Issue 1 (2016-10-11) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 3.
ماندانا بی مکر, A.R Russly, علی گنجلو, farah saleena taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md.Zaidul Islam Sarker
Characterization of Valuable Compounds from Winter Melon (Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.) Seeds Using Supercritical Carbon Dioxide Extraction Combined with Pressure Swing Technique بررسی خصوصیات ترکیبات با ارزش دانه های هندوانه زمستانی با استفاده از روش استخراج سیال فوق بحرانی در ترکیب با تکنیک تغییر فشار Food and Bioprocess Technology Issue 9 (2016-02-06) PP. 396-406
|
علمی-پژوهشی Scopus | 2.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر
Influence of sucrose solution concentration and temperature on mass exchange during osmotic dehydration of eggplant (Solanum melongena L.) cubes تاثیر غلظت محلول ساکارز و دما بر انتقال جرم در حین آبگیری اسمزی مکعب های بادمجان International Food Research Journal Issue 22(2) (2015-04-23) PP. 807-811
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 1.
علی گنجلو, R.A Rahman, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر
Optimization of Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.) in Sucrose Solution using Response Surface Methodology بهینه سازی آبگیری اسمزی از گووآ بدون دانه در محلول ساکارز با استفاده از روش سطح پاسخ International Journal of Food Engineering Issue 10(2) (2014-05-27) PP. 307-316
|