بازدید:26502 بروزرسانی: 16-07-1402
دکترا : تربیت مدرس, ایران, تکنولوژی مواد غذایی , 1388-1384 |
عنوان رساله : کاربرد روغن بذر چای اصلاح شده به عنوان جایگزین کره کاکائو در فرمولاسیون شکلات |
کارشناسی ارشد : تربیت مدرس, ایران, مهندسی کشاورزی (علوم و صنایع غذایی) , 1384-1382 |
عنوان پایان نامه : جایگزینی بخشی از نیتریت با رنگدانه طبیعی آناتو در سوسیس |
زمینه پایان نامه : تکنولوژی و میکروبیولوژی مواد غذایی |
استاد راهنما : دکتر محمد علی سحری |
کارشناسی : شهید بهشتی, ایران, علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) , 1380-1376 |