فراوری و نگهداری محصولات کشاورزی به منظور عرضه فراورده‌های غذایی نوین، با کیفیت و ایمن امری اجتناب ناپذیر است. لذا تربیت کارشناسان و متخصصانی که با تکیه بر معلومات و یافته‌های علمی خود بتوانند در ایجاد و اداره واحدهای صنایع غذائی کمک نموده و یا به‌عنوان مسئول فنی، مسئول کنترل کیفیت و مدیر تولید کارخانه‌های تولید مواد غذائی انجام وظیفه نمایند، ضروری است. در این راستا گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی در سال 1387 در دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان با هدف آموزش افرادی متخصص برای درک بهتر فرایندهای غذایی، توسعه محصولات جدید و کنترل کیفیت تاسیس شد. در حال حاضر گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی متشکل از ۶ نفر عضو هیات علمی است که در زمینه‌های فراوری، شیمی، مهندسی و میکروبیولوژی مواد غذایی فعال هستند. گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی یک برنامه کارشناسی (B.Sc.) و دو برنامه کارشناسی ارشد (M.Sc.) را در گرایش‌های فناوری مواد غذایی و صنایع غذایی ارایه می‌دهد.

اگر شما نیز به غذا، علم و سلامت علاقه دارید، علوم و مهندسی صنایع غذایی می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.


ارتباط با صنایع غذایی

به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید

-