اخبار

انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی برگزار می کند
چالش‌های صنعت فرآورده‌های پروتئینی با حضور مدیریت محترم مجتمع صنعتی پروتئینی توتیای فرد زنجان، زمان: دوشنبه 6 آذر ماه 1402 ساعت 10:30 الی 13  (4-9-1402)
انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی برگزار می کند
چالش‌های صنعت فرآورده‌های پروتئینی با حضور مدیریت محترم مجتمع صنعتی پروتئینی توتیای فرد زنجان، زمان: دوشنبه 6 آذر ماه 1402 ساعت 10:30 الی 13  (29-8-1402)


ارتباط با صنایع غذایی

به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید