Home :: Academic Members :: News

view:14669   Last Update: 2024-10-20

Mohsen Zandi

Publications in Journals

  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
64.  رومینا ولی زاده الماسیمحسن زندیعلی گنجلونازیلا دردمه
Bioactive multilayer film based on the sage seed gum-gelatin, TiO2 and electrospun zein fibers encapsulating pomegranate peel extract
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 283 (2) (2024-12-15PP. 1-14 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
63.  رومینا ولی زاده الماسیمحسن زندیعلی گنجلونازیلا دردمه
Eco-friendly nanocomposite biofilm based on sage seed gum/gelatin/TiO2: Fabrication and characterization
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES Issue 283 (2024-12-15PP. 1-14 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
62.  دنیا ایازیمحسن زندیعلی گنجلونازیلا دردمه
Bioactive electrospun zein fibers integrated with ZnO nanoparticles: In vitro investigations
Food Bioscience Issue 62 (2024-12-15PP. 1-11 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
61.  رومینا ولی زاده الماسیمحسن زندیعلی گنجلونازیلا دردمه
Electrospun zein fibers loaded with pomegranate flower extract: Characterization and release behavior
Food Bioscience Issue 62 (2024-12-15PP. 1-10 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
60.  سمیرا داودی معمارمحسن زندیعلی گنجلو
Fabrication and characterization of novel biodegradable films based on tomato seed mucilage and gelatin plasticized with polyol mixtures
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING Issue 148 (2024-12-15PP. 187-197 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
59.  یاشار شاهدیمحسن زندیماندانا بی مکر
Effect of Balangu seed mucilage/gelatin coating containing dill essential oil and ZnO nanoparticles on sweet cherry quality during cold storage
Heliyon Issue (24)10 (2024-12-06PP. 1-15 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
58.  دنیا ایازیمحسن زندیعلی گنجلونازیلا دردمه
Biodegradable active composite film based on pea protein isolate, sage seed gum, and cumin essential oil: Fabrication and characterization
REACTIVE & FUNCTIONAL POLYMERS Issue 204 (2024-11-15PP. 1-13 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
57.  زینب حسنلوفردمحسن زندیمهدی قره خانیعلی گنجلولیلا روفه گری نژاد
Novel Green Method for Enhancing the Extraction Efficiency of Bioactive Compounds: Falcaria vulgaris Extract
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY Issue 2024 (2024-11-07PP. 1-13 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
56.  یاشار شاهدیمحسن زندیماندانا بی مکر
A computer vision system and machine learning algorithms for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet cherry
Heliyon Issue 10 (2024-10-30PP. 1-25 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
55.  سمیرا داودی معمارمحسن زندیعلی گنجلو
Characterization of nanocomposite films based on tomato seed mucilage, gelatin and TiO2 nanoparticles
PROGRESS IN ORGANIC COATINGS Issue 192 (2024-07-01PP. 1-11 
  علمی-پژوهشی
Scopus
54.  حانیه ایزدیمحسن زندیغلامرضا رفیعیماندانا بی مکر
Tomato seed mucilage-whey protein isolate coating enriched with shallot essential oil: Effect on quality changes of the trout fish fillet during cold storage
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology Issue 58 (2024-06-15PP. 1-14 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
53.  شبنم صفریمحسن زندیعلی گنجلو
Effect of novel infrared–ohmic thawing method on the thawing rate and minced turkey breast quality
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY Issue (6)59 (2024-06-01PP. 3791-3803 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
52.  نرگس نیکومنشمحسن زندیعلی گنجلو
Development of ohmic-assisted green extraction technique with ultrasonic and microwave pretreatments: Burdock (Arctium lappa L.) root extract
CHEMICAL ENGINEERING AND PROCESSING Issue 199 (2024-05-15PP. 1-12 
  علمی-پژوهشی
Scopus
51.  حانیه ایزدیمحسن زندیغلامرضا رفیعیماندانا بی مکر
Effect of tomato seed mucilage coating enriched with shallot essential oil on frozen rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet quality
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology Issue 57 (2024-04-15PP. 1-11 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
50.  نرگس نیکومنشمحسن زندیعلی گنجلو
Development of eco-friendly cellulose acetate films incorporated with Burdock (Arctium lappa L.) root extract
PROGRESS IN ORGANIC COATINGS Issue 186 (2024-01-15PP. 1-13 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
49.  رویا جعفریمحسن زندیعلی گنجلو
Modeling of microwave- and ultrasound-ohmic-assisted hydro-distillation extraction of the Pimpinella anisum essential oil
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 46(11) (2023-11-30PP. 1-10 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
48.  زینب حسنلوفردمهدی قره خانیمحسن زندیعلی گنجلولیلا روفه گری نژاد
Fabrication and characterization of cellulose acetate film containing Falcaria vulgaris extract
CELLULOSE Issue 1 (2023-06-27PP. 1-21 
  علمی-پژوهشی
Scopus
47.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکرمینا نصیری
Ohmic heating extraction of radish (Raphanus sativus L.) leaf extract: Numerical optimization and kinetic modelling
Journal of food science and technology Issue 20)135( (2023-05-10PP. 141-157 
  علمی-پژوهشی
Scopus
46.  سیده زهرا سید محمدی فردسهیلا زرین قلمی محسن زندیمریم پاک پور
Fortification of yogurt with encapsulated chia seed oil and mucilage: optimization and evaluation of physicochemical and rheological properties
Journal of food science and technology Issue 20)134( (2023-04-07PP. 171-191 
  علمی-پژوهشی
Scopus
45.  سیده زهرا سید محمدی فردسهیلا زرین قلمی محسن زندیمریم پاک پور
Influence of the mucilage and chia seed (Salvia hispanic a L.) oil addition on the physicochemical and sensory properties of yoghurt during storage time
Journal of food science and technology Issue 19)132( (2023-03-01PP. 237-249 
  علمی-پژوهشی
Scopus
44.  زینب حسنلوفردمهدی قره خانیمحسن زندیلیلا روفه گری نژادعلی گنجلو
Kinetic modeling and artificial neural network approach for the modelling of Ohmic-assisted extraction of Falcaria vulgaris extract
Journal of food science and technology Issue 19)131( (2022-12-31PP. 173-186 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
43.  رویا جعفریمحسن زندیعلی گنجلو
Effect of ultrasound and microwave pretreatments on extraction of anise (Pimpinella anisum L.) seed essential oil by ohmic-assisted hydrodistillation
Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants شماره 31 (1401/09/24صفحات 1-13 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
42.  رویا جعفریمحسن زندیعلی گنجلو
Characterization of Alginate-Gelatin Edible Film Containing Anise (Pimpinella anisum L.) Essential Oil
JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT Issue 1 (2022-12-02PP. 1-16 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
41.  پروانه کرمیمحسن زندیعلی گنجلو
Evaluation of key parameters during ohmic-assisted hydro-distillation of essential oil from aerial part of yarrow (Achillea millefolium L.)
Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants شماره 31 (1401/09/10صفحات 1-11 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
40.  پروانه کرمیمحسن زندیعلی گنجلو
Evaluation of physicochemical, mechanical, and antimicrobial properties of gelatin-sodium alginate-yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil film
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 46(7) (2022-07-15PP. 1-14 
  علمی-پژوهشی
Scopus
39.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Encapsulation of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil with sodium alginate and whey protein: Characterization, controlled release and mathematical modeling
Journal of food science and technology Issue 19)125( (2022-07-01PP. 121-133 
  علمی-پژوهشی
Scopus
38.  علی گنجلومحسن زندیماندانا بی مکر
valuation of Color and Texture Features of Low-calorie Doughnut Containing Maltodextrin using Machine Vision System
Journal of food science and technology Issue 125 (2022-07-01PP. 11-21 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
37.  رویا جعفریمحسن زندیعلی گنجلو
Effect of gelatin–alginate coating containing anise (Pimpinella anisum L.) essential oil on physicochemical and visual properties of zucchini (Cucurbita pepo L.) fruit during storage
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue (8)46 (2022-05-12PP. 1-18 
  علمی-پژوهشی
Scopus
36.  پروانه کرمیمحسن زندیعلی گنجلو
Mathematical, fuzzy logic and artificial neural network modeling of extraction kinetics of essential oil from aerial parts of yarrow (Achillea millefolium L.) using ohmic-assisted hydrodistillation
Journal of food science and technology Issue (123)19 (2022-05-04PP. 341-354 
  نشریه علمی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
35.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکرابوالفضل قره باغی
Quality grading of grapes coated with Farsi gum and hemp seed oil emulsion based on surface defects using RGB and binary images
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-23PP. 51-64 
  علمی-پژوهشی
Scopus
34.  پروانه کرمیمحسن زندیعلی گنجلو
Investigation and modeling of the release kinetics of yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil from gelatin-sodium alginate active film into food simulants
Journal of food science and technology Issue (122)19 (2022-04-05PP. 183-198 
  علمی-پژوهشی
Scopus
33.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Kinetic modeling and optimization of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil extraction process of using ultrasound assisted hydrodistillation
Journal of food science and technology Issue 121(18) (2022-02-20PP. 93-106 
  علمی-پژوهشی
Scopus
32.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Ohmic assisted hydrodistillation extraction of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil and artificial neural network modeling of extraction kinetic
Journal of food science and technology Issue 120-18 (2021-12-08PP. 173-186 
  علمی-پژوهشی
Scopus
31.  علی گنجلومحسن زندیماندانا بی مکرسمانه منجم
Visual grading of cherry tomatoes coated with aloe vera gel containing hemp seed oil using principal component analysis, artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system methods
Journal of food science and technology Issue 116 (2021-09-23PP. 143-157 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
30.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Applying Adaptive Neuro-Fuzzy Inference System and Artificial Neural Network to the Prediction of Quality changes of Hawthorn Fruit (Crataegus pinnatifida) during Various Storage Conditions
ماشین های کشاورزی شماره (2)11 (1400/04/03صفحات 343-357 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
29.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکرنرگس نیکومنشنگار مرادی
Application of neural-fuzzy inference system (ANFIS) and fuzzy logic for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet lemon during storage
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (2)17 (2021-06-22PP. 339-351 
  علمی-پژوهشی
Scopus
28.  علی گنجلومحسن زندیماندانا بی مکر
بررسی تاثیر پوشش‌دهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستم‌های بینایی ماشین و یادگیری ماشین
Journal of food science and technology Issue 113 (2021-04-14PP. 157-172 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
27.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکرنگار مرادینرگس نیکومنش
Effect of active coating containing radish leaf extract with or without vacuum packaging on the postharvest changes of sweet lemon during cold storage
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 45 (2021-03-05PP. 1-13 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
26.  محسن زندیهادی الماسینازیلا دردمه
Evaluation of nanocomposite packaging containing Tio2 and ZnO on shelf life and quality changes of apple and grape
فناوری های جدید در صنعت غذا شماره (1)8 (1399/09/30صفحات 63-82 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
25.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Evaluation of physicochemical characterization of hawthorn (Crataegus pinnatifida) during various storage conditions and modeling of changes using kinetic models
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (5)16 (2020-11-21PP. 507-523 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
24.  علی گنجلومحسن زندیماندانا بی مکرسمانه منجم
Ripening Stages Control of Cherry Tomato Coated with Aloe Vera Gel using Artificial Vision System
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 105-17 (1399/08/01صفحات 135-149 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین
23.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Assessment of Quality Changes of Medlar (Mespilus Germanica) During Ripening at Cold Storage
تحقیقات مهندسی صنایع غذایی- موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی شماره (68)19 (1399/06/30صفحات 1-16 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
22.  علی گنجلومحسن زندیماندانا بی مکرسمانه منجم
Indirect Estimation of Mass and Shape Ratio Changes of Aloe vera gel Coated Cherry Tomatoes Using Image Processing Technique
فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 4 (1399/06/29صفحات 551-565 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
21.  محسن زندی
Vitamin protection by Alginate-Whey Protein Micro Gel (AL-WPC MG) as a novel microcapsule against gastrointestinal condition; case study: B-complex vitamins.
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 16-3 (2020-07-22PP. 37-50 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
20.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Computer Vision System Applied to Classification of Medlar (Mespilus germanica) during ripening stage at cold storage
فناوری های جدید در صنعت غذا شماره (3)7 (1399/03/31صفحات 403-415 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
19.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Development of quality grading system based on image processing for hawthorn classification during various storage condition (cold, refrigerator and room)
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره (1)30 (1399/02/21صفحات 195-210 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
18.  محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
Modelling medlar (Mespilus germanica) quality changes during cold storage using kinetics models and artificial neural network
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 96-16 (1398/11/21صفحات 103-119 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
17.  محسن زندی
Mechanical, stability and release properties of riboflavin and biotin encapsulated alginate-whey protein micro gels
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی شماره 8-3 (1398/08/08صفحات 285-296 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
16.  هادی الماسیبابک قنبرزادهجلال دهقان نیاسجاد پیرسامحسن زندی
Heterogeneous modification of softwoods cellulose nanofibers with oleic acid: Effect of reaction time and oleic acid concentration
FIBERS AND POLYMERS Issue 16 (2019-08-29PP. 1715-1722 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
15.  نازیلا دردمهاصغر خسروشاهی اصلهادی الماسیمحسن زندی
Study on the effect of the concentration of organically modified nanoclay on the microstructure and physical (mechanically, WVP and color) properties of Poly Ethylene Terephthalate (PET)- based nanocomposites
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 13)1( (2017-04-21PP. 117-128 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
14.  محسن زندی
Simulation of ascorbic acid release from Alginate-whey protein concentrates Microspheres at the simulated gastrointestinal Condition using netlogo platform
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 40)1( (2017-02-01PP. 1-9 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
13.  نازیلا دردمهاصغر خسروشاهی اصلهادی الماسیمحسن زندی
Study on Effect of the Polyethylene Terephthalate/Nanoclay Nanocomposite Film on the Migration of Terephthalic Acid into the Yoghurt Drinks Simulant
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 40)1( (2017-02-01PP. 1-8 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
12.  محسن زندی
Evaluation of the kinetics of ascorbic acid (aa) Release from alginate-whey protein concentrates (al-wpc) microspheres at the simulated gastro Intestinal condition
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 40)1( (2017-02-01PP. 1-11 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
11.  محسن زندینازیلا دردمهسجاد پیرساهادی الماسی
Identification of cardamom encapsulated Alginate–whey protein concentrates microcapsule release kinetics and mechanism during storage stew process and oral consumption
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 40)1( (2017-02-01PP. 1-11 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
10.  شکوفه سوخته زاریهادی الماسیسجاد پیرسامحسن زندیمیرخلیل پیروزی فرد
Development of bacterial cellulose based slow-release active films by incorporation of Scrophularia striata Boiss. Extract
CARBOHYDRATE POLYMERS Issue 156 (2017-01-20PP. 340-350 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
9.  هادی الماسیمحسن زندیسارا بیگ زادهسارا حق جونازیلا مهرنو
Chitosan films incorporated with nettle (Urtica Dioica L.) extract-loaded nanoliposomes: II. Antioxidant activity and release properties
JOURNAL OF MICROENCAPSULATION Issue 33)5( (2016-07-16PP. 1-12 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
8.  سجاد پیرسامحسن زندیهادی الماسی
Determination of quality and spoilage of milk by synthesized polypyrrole–ag nanocomposite fiber at room temperature
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING Issue 39(3) (2016-06-01PP. 1-7 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
7.  محسن زندیمحبت محبیمهدی وریدینوید رمضانیان
Estimation and evaluation of diffusion coefficient of diacetyl encapsulated alginate-whey protein microspheres at simulated mouth conditions
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 11-4 (2015-10-23PP. 435-444 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
6.  محسن زندیمحبت محبیمهدی وریدینوید رمضانیان
Estimation and evaluation of diffusion coefficient of diacetyl encapsulated alginate-whey protein microspheres at simulated mouth conditions
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 11)4( (2015-10-22PP. 435-444 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
5.  محسن زندینازیلا دردمهسجاد پیرساهادی الماسی
Migration of ohmic heating electrode components into a food
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 11)3( (2015-08-21PP. 273-278 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
4.  محسن زندیمحبت محبی
An agent-based simulation of a release process for encapsulated flavour using the NetLogo platform
FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL Issue (3)30 (2015-05-01PP. 1-6 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
3.  محسن زندیمهرداد نیاکوثرینازیلا دردمه
A study of drying characteristics and quality parameters of dried Iranian peas, in different temperatures in Spouted bed dryer and its comparison with the product dried by thin layer dryer and sun dryer
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی شماره 4)1( (1394/02/01صفحات 87-96 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
2.  محسن زندیمحبت محبی
Investigation of encapsulated diacetyl colloidosome release profile as a function of sintering process and release media properties
FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL Issue 29(6) (2014-10-06PP. 364-370 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
1.  محسن زندیمحبت محبیمهدی وریدینوید رمضانیان
Evaluation of diacetyl encapsulated alginate-whey protein microspheres release kinetics and mechanism at simulated mouth conditions
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL Issue 56 (2014-02-01PP. 211-217 


Presentations in Seminars & Conferences


بین‌المللی 10. محسن زندیعلی گنجلوماندانا بی مکر
ترکیبات زیست فعال گیاهی و کاهش عامل خطر سرطان
International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19
بین‌المللی 9. محسن زندی
Food packaging and cancer prevention
International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19
ملی معتبر 8. سیده سارا برقعیسهیلا زرین قلمی مهدی فرهودیمحسن زندیمحمدمهدی شریفی
Investigation of probiotic protein bars effects on health
- دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, ارومیه, 2023-10-18 - 2023-10-19
بین‌المللی 7. شبنم صفریمحسن زندیعلی گنجلو
Novel methods of food defrosting: Ohmic assisted defrosting
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, تهران, 1402/02/12 - 1402/02/13
ملی معتبر 6. رویا جعفریمحسن زندیعلی گنجلو
Methods of extracting Pimpinella anisum essential oil and evaluation of compounds, antioxidant activity and antimicrobial and medicinal effects
- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, تهران, 2022-02-23 - 2022-02-24
بین‌المللی 5. فاطمه بیاتماندانا بی مکرعلی گنجلومحسن زندی
Application of medicinal plants for production of cold beverages
-- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18
بین‌المللی 4. پروانه کرمیمحسن زندیعلی گنجلو
Methods of extracting Achillea millefolium essential oil and evaluation of compounds, antioxidant activity and antimicrobial and medicinal effects
-- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18
ملی معتبر 3. هدیه میرمحمدرضاییمحسن زندیماندانا بی مکر
Investigating of the effect of the transgenic products and establishing biosafety on food security and production stability
- دانشگاه فردوسی مشهد, مشهد, 2019-12-18 - 2019-12-18
ملی معتبر 2. محسن زندی
Characterisation of visual and physical properties of pomegranate foam using image analysis
-  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, اهواز, 2019-01-30 - 2019-01-30
ملی معتبر 1. محسن زندی
Production of riboflavin encapsulated alginate-whey protein powder and influence of drying on the retention of active agent and powder properties
-  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, اهواز, 2019-01-30 - 2019-01-30

 

 

Copyright © 2024, University of Zanjan, Zanjan, Iran
master[at]znu.ac.ir